missy elliott

A Billboard összeállította, te pedig szavazhatsz, hogy melyik volt a legjobb. Egyetértünk a 10 választott dallal?


Rettentően gyorsan röpül az idő, ha arra gondolunk, hogy akik a World Trade Center leomlásának évében születtek, azok idén töltik, vagy már be is töltötték a 20. életévüket. Bizony, 2001 már kerek 20 éve volt! A Billboard pedig összeszedte, szerintük melyik a 10 legjobb idén 20 éves dal, hogy aztán a legjobb eldöntését az olvasókra bízza.

Egyébként viszonylag jól megragadták azt az évet slágerek terén. A szavazást jelenleg Missy Elliott Get Ur Freak Onja vezeti, második az I'm a Slave 4 U Britney Spearstől, a dobogó legalsó fokán pedig a Ms. Jackson az OutKasttől. Ezeket követi a Fallin' Alicia Keystől, a Survivor a Destiny's Childtől, a One More Time a Daft Punktól, a Last Nite a The Strokestól.

A három utolsó helyen jelenleg a Whenever, Wherever van Shakirától, utolsó előtti a Let Me Blow Ya Mind Eve-től és Gwen Stefanitól. A legkevesebb szavazatot pedig eddig Jay-Z kapta az Izzo (H.O.V.A.) című slágerért, aminek a fiatal Kanye West volt a producere. Erre a linkre kattintva még te is szavazhatsz és javíthatod is akár a végén kullogók számait.


A figyelmetekbe ajánljuk