Természetesen már megjelentek a csalók, akik hamis vakcinával próbálnak meggazdagodni.


Az Interpol kiadott egy globális figyelmeztetést 194 tagországának, hogy legyenek résen, ugyanis máris megjelentek már a csalók, akik hamis koronavírus-oltóanyaggal verik át az embereket, a jövőben pedig a számuk nőni fog valószínűleg. Különösen az interneten lehetnek veszélyesek. Eddig 3000 weboldalról sejtik, hogy hamis vakcinát árulnak rajta, ebből 1700 pedig veszélyes a számítógépünkre, vagy éppen próbálja megszerezni a privát információinkat, például jelszavainkat.

Az Interpol szerint szükséges az egészségügyi szervezetek és a rendfenntartó szervezetek szoros együttműködése, hogy ki lehessen szűrni a csalókat, akik szervezett formában már fizikai formában is árulnak kamut, nem csak az interneten vernek át embereket.

Bűnszervezetek gyanútlan embereket céloznak hamis weboldalakon és gyógymódokon kereszül, ami komoly veszélt jelenthet a megkárosítottak egészségére, akár az életükbe is kerülhet.

Írja a nemzetközi rendfenntartó szervezet közleményében, amit a Boing Boing szemlézett.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk