Egy érdekes statisztika alapján el lehet kezdeni nagy reményeket fűzni egy Lukaku gólkirályi címhez az EB-n.


Romelu Lukaku már 16 évesen bemutatkozott az Anderlecht felnőtt csapatának, majd villámgyorsan a klub új csillagává is vált. Hamar felfigyelt rá a Chelsea és bár karrierje finoman szólva se mondható folyamatosan felfeleívelőnek, 28 évesen jelenleg a világ egyik legjobb csatáraként számolhatunk vele.

Nemrég pedig meglőtte 60. gólját a válogatottban, méghozzá a 93. válogatott meccsén, ami egészen durva statisztika. Főleg összevetve más világsztárokéval, hogy ők hányadik meccsükön lőtték meg a 60-at. Lukakunak ugyanis kevesebb kellett, mint Messinek, Cristiano Ronaldonak, Neymarnak, Drogbának, Lewandowskinak, Ibrahimovic-nak, Suareznek és Klose-nak.

Szóval bárhogy is alakult a karrierje éppen Big Romnak, egy biztos, a válogatottban folyamatosan megbízhatóan termelte a gólokat mindig. Ezek alapján eléggé valószínűnek ígérkezik egy Lukaku gólkirályi cím a VB-n, hisz nemzeti színekben ő a legveszélyesebb. Ráadásul karrierje csúcsán is van.


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk