Az európai topligákból senki meg se közelíti a góljainak és gólpasszainak számát.


Hamarosan véget ér az idei futballszezon Európában, már csak 4 hét van hátra csak gyakorlatilag. Éppen ezért a vége előtt érdemes ránézni az úgynevezett kanadai táblázatra, ami az élligákat illeti. Ez a táblázat összesíti a játékosok góljait a gólpasszaikkal, vagyis az összeg az, hogy az adott játékos hány gólhoz járult hozzá aktívan.

Ebben az összesítésben pedig egy játékos magasan elhúzott a többiek előtt, ez a játékos pedig a Bayern München lengyel gólgépe, Robert Lewandowski, aki eddig 41 gól köthető valamilyen formában a nevéhez. A második pedig igen komoly lemaradásban van. Lionel Messi ugyanis pontosan 10-zel van lemaradva, szóval alaposan bele kell kezdjen a gólpasszosztásba és góllövésbe, ha utol akarja érni.

Őt egyébként a Tottenham Hotspur és az angol válogatott vezére, Harry Kane követi, aki jelenleg 30-nál tart, mindössze 1-gyel lemaradva Messitől, 11-re Lewandowskitól. A negyedik pedig az Inter támadásainak motorja és ökle, Romelu Lukaku, aki eddig 27 találatot jegyez gólpassz vagy gól formájában. Szóval a végére a második helyért még komoly küzdelmet fogunk látni.


Friss

Gondolkodásunkat részben anyanyelvünk irányítja – elmondjuk, miért!

Hiába beszélünk egy-egy nyelven szinte tökéletesen, a félreértések még így is rendszeresek lehetnek. Mitől lehet ez?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk