Ha esetleg felfrissítenéd szórakoztató formában az ismereteidet, akkor ennél jobb alkalmat nem találsz.


Te is azok közé a gyerekek közé tartoztál az iskolában, akik nem figyeltek történelem órán, amikor a reformációt tanították? Esetleg már olyan rég volt, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettél azon túl, hogy Luther Márton révén létrejöttek valahogy a reformátusok, unitáriusok és evangélikusok?

Akkor szerencséd van, mert mindössze négy és fél percben be is pótolhatod most gyorsan. A KIS KIS (Keep It Short) nevű rövidfilmes YouTube csatornára ugyanis felkerült most egy vicces rövid animáció, aminek segítségével szórakoztató gyorstalpalót kapsz az egész reformációról.

A filmet a Tumblehead nevű csapat csinálta, ajánljuk figyelmedbe korábbi alkotásukat, ami szintén egy vicces animációs rövidfilm, ami arról szól, hogy Isten megpróbál használni egy számítógépes szoftvert.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk