A sorsa igazából abban a pillanatban meg volt már pecsételve, amikor a Disney-hez került a 20th Century Fox felvásárlásának részeként.


Amikor 2019-ben a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, nagyjából sejthető volt, hogy nem sokáig fogja húzni valószínűleg a Blue Sky Media. A Jégkorszak-szériáról és a Rió-filmekről ismert animációs cég, ami a felvásárlásig a Fox tulajdona volt, ugyanis egy harmadik animációs stúdió lett volna a Disney-n belül. Vannak a cég saját animációs csapata, akik a Jégvarázst is csinálták például, ott a Pixar, amit szintén felvásároltak évekkel ezelőtt.

A Blue Sky Media viszont nem volt akkora tényező a felvásárlásnál, mint a Pixar, így várható volt, hogy nem fogja túlélni az összeolvadást. Ez most lett végleges, a Disney ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy megszűnik létezni, 450 dolgozót munka nélkül hagyva. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz több Jégkorszak. Jelezték, a jogokat a filmjeikhez továbbra is használnák, a Disney+-ra érkezni is fog egy Jégkorszak-sorozat.

A döntés viszont érinti a Blu Sky előkészületben vagy éppen már gyártásban levő produkcióit is, beleértve a Nimonát, ami már készült és 10 hónapra volt attól, hogy teljesen kész legyen. Minden bejelentett cím kuka. Szóval a Kémesítve a legutolsó filmjük, azzal búcsúznak örökre a filmipartól.

(Forrás: Hollywood Reporter)


Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk