Friss animáció, pulzáló dallamok, optimista hangulat. Ez jellemzi leginkább a Paperdeer formációt, ami az elmúlt időszakban nagy változásokon esett át.


.

A Paperdeer egyébként egy független magyar elektronikus zenei projekt projekt, amit Kiss Benjámin és Biró Norbert alkot. A korábbi hármas formációból Stewart Emese kilépett. Egy nagyobb szünettel, 5 év után jöttek elő új klipjükkel, a Gazsiafterrel. Ez a klip, azonban a tavaszi lemezük előfutárának is tekinthető.

„Olyan módon próbáltunk energikus tánczenét csinálni, hogy az organikus hangzású és minimalista maradjon, ne kövessen semmilyen főbb tánczenei irányt. Különböző organikus zajokat tettünk bele, összegyűrődő papír hangjától eltorzított szirénákon és telefon értesítés hangokon, saját digitálisan készített hangszerek felvételeinek újra samplezett darabjain és Emese feldarabolt "Fabled" énekén át saját basszusgitár felvételekig minden megtalálható a szoftveres hangszerelés mellett"

– meséli a dalról Biró Norbert.

A szürrealista irányt sem tagadják az alkotók, és nagyon büszkék Saba Anwar grafikáira és Radics Annamária animációjára, akik valóban teljessé tették a zenei élményt. A zenei játékosság, ötletelés és vidámság végig kíséri a klipet és valóban, le se akarjuk venni a szemünket a pulzáló dallamokról.

Paperdeer -Gazsiafter

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk