A legendás rajzfilmstúdió első ilyen művét Hayao Miyazaki fia rendezte.


A legendás japán animációs stúdió, a Studio Ghibli ugyan korábban is használt számítógépes animációt, de mind a Mononoke hercegnőnél, mind a Chihiro Szellemországban esetében, csak hozzáadtak egy kevés CGI-t az alapvetően kézzel rajzolt klasszikos animációval készült filmhez. A következő filmjük viszont teljes egészében CGI-jal készült, ami az első ilyen alkotásuk.

Az Earwig and the Witch című filmet a legendás Hayao Miyazaki fia, Goro Miyazaki rendezte. Diana Wynne Jones regénye alapján készült, aki az alapanyagot szolgáltatta A vándorló palotához is. December 30-án debütál Japánban eredeti nyelven a tévében, aztán valamikor 2021-ben a szinkronos verzió világszerte. Az első előzetese révén pedig szemügyre vehetjük, mennyire működik a Ghibli sajátos esztétikája egy másik animációs technikán keresztül.

(Forrás: Consequence of Sound)

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk