Hosszú idő óta fennálló kérdés, hogy az öltözethez harmonizáló sminket tegyünk fel vagy ne? A válasz erre: igen és nem.


​Saját színek


Ahogy azt tudni lehet, mindenkinek megvannak a maga előnyös színei. Ez igaz a sminkre és a ruhára is. Az első szempont amikor a kettőt egybe akarjuk igazítani, hogy milyen végcél lebeg a szemünk előtt. Mi a koncepció? Milyen eseményre megyünk? Esetleg milyen céllal készül egy fotózás? Tehát kirívó vagy pont harmonikus megjelenés a várt eredmény. Az viszont biztos, hogy rég idejétmúlt elképzelés egy kék ruhához hatalmas kék szemeket festeni. Sajnos a végeredmény legtöbbször olcsó hatást fog kelteni.

Harmónia

Azt viszont szögezzük le, hogy van ami előnyös, ha visszaköszön. Jól mutat, ha egy kiegészítő színét belecsempésszük a rúzs kiválasztásába, vagy játszunk az árnyalatokkal a szemhéjnál. Kísérletezhetünk továbbá a komplementer színekkel is, mint például egy kék kabát narancs rúzzsal, de természetesen itt is bizonyosodjunk meg róla, hogy jól-e áll.

Egyre nagyobb trendje van hazánkban is a stylingnak. Ugyanúgy elérhető szolgáltatás lett az utóbbi években megtudni mit viseljünk, mint az önsminkelő tanácsadások. Az alapokat már különböző internetes felületeken, divat lapokban is megtaláljuk, ez viszont hasonlóan mint a sminknél, nem egészen fedi a valóságot. A ruhafazonja attól függően áll előnyösen, ha az a mi alkatunkra van szabva (alma ,homokóra, stb.) a színe pedig a színtípusunk kérdése.

Van az a közmondás, hogy minden nőnek kell egy fekete kisruha és egy piros rúzs. Nos, nem minden közmondást kell komolyan venni!

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk