Vitorlások a Balatonon.

Alig két hónap van hátra az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjig, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan idén is élőben fogunk tudósítani. Ennek apropóján felidéztük a tavalyi győztessel, az RSM2-vel készült exkluzív interjúnkat.A vitorlázás szerelmeseinek a 2021-es Kékszalag Raiffeisen Nagydíj biztosan emlékezetes marad, ugyanis a tavalyi versen során szinte az utolsó pillanatig nem lehetett tudni pontosan, hogy ki érkezik be először a célba: az RSM2, vagy a Raiffeisen Fifty-fifty csapata.

A versenyt végül az RSM2 nyerte meg, akikkel kollégánk, Schilling Tamás készített exkluzív interjút a verseny másnapján.

A hajó legénységének tagjai meséltek többek között a verseny utáni érzéseikről, a Kékszalagon alkalmazott taktikájukról, a különböző nehézségekről, a csapattagok szerepéről, és egy nem várt incidensről, amely kis híján az első helyezésükbe került.

Az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat 2022. július 14-16 között rendezik meg, a szokásoknak megfelelően a verseny Balatonfüredről indul.

A Hamu és Gyémánt csapata a tavalyi évhez hasonlóan idén is tudósítani fogja az eseményt, mely során beszámolunk a verseny a legfontosabb pillanatairól. Amennyiben szívesen felidéznéd a 2021-es Kékszalag történéseit, a tavalyi élő közvetítésünket ezen linken találod meg.

A figyelmetekbe ajánljuk