Játék formájában élhetjük át újra 2020 borzalmait
Kreatív összefoglalót alkottak meg a tavalyi évről. A játékfejlesztő, Max Garkavyy nevéhez köthető a mindenki számára elérhető új böngészős játék, aminek csupán egyetlen célja van: túl kell élnünk a 2020-as évet.

A 2020 Game névre keresztelt kalandjáték kicsit hasonlít a Super Marióra; annyi különbséggel, hogy itt nem kitalált gombaszerű teremtmények ellen küzdhetünk meg, hanem valós eseményeket kell túlélnünk. Egy pixel-art megvalósításról van szó, amiben csupán a billentyűzet nyilait kell használni, amivel pálya jobb oldala felé kell haladnunk. Ugyan ránézésre nem tűnhet nagy munkának, de Garkavyy fél évet dolgozott vele.

A játék mindenki számára elérhető, hiszen böngészőből indítható.

Nagyjából 5 perc alatt a pálya végére juthatunk, de ahogy a való életben, úgy itt sem lesz könnyű dolgunk: 2019 után rögtön az ausztrált bozóttüzeket kapjuk a nyakunkba, hogy kimentsünk egy koalát onnan, majd természetesen a koronavírust, és az azzal járó összes nehézséget. Ha sikerült kikerülnünk a szembejövő vírusformákat, akkor már rohanhatunk is a boltba, hogy felkapjuk az összes élelmiszert és WC-papírt. Utóbbi a karanténidőszakban vészesen fogyni kezd, de ha túléltük a krízist, már az amerikai elnökválasztásra kell koncentrálnunk, illetve a vírust szóró 5G-s tornyokra.

2020 Game

A tavalyi évben felpörgő TikTok sem maradhatott ki, ahogy az év végére megjelent vakcinák sem. Utóbbival a játék végén felfegyverkezhetünk a vírus ellen.

Végül 2021 vár minket, ha sikerült mindenen túljutni. Ám lehet inkább újból kezdenénk az évet, ha tényleg az vár ránk idén, amit a játék megjósol.

Érdemes kipróbálni, telefonról is működik, és tényleg pár perc alatt megvagyunk vele.A figyelmetekbe ajánljuk