James Corden

Már több, mint 65 ezren írták eddig alá, az emberek azt szeretnék, ha kivételesen egy musicalben nem lenne benne a változatosság kedvéért.


Az utóbbi időkben az embernek igencsak az lehet az érzése, hogy James Corden egyszerűen mindenben benne van. Ez az érzés hatványozott, ha szereted a musicaleket. Láthattad őt a Vadregényben, a Yesterday-ben, a Macskákban, a The Promban, aztán meg nemrég az Amazon féle Hamupipőkében is. Ha pedig vannak gyerekeid, akkor hallottad a Trollok a világ körülben is. Éppen ezért amikor bejelentették, hogy film készül a legendás Wicked című Broadway-musicalből, a rajongóknak görcsbe szorult rögtön a gyomra.

A szereposztásból egyelőre csak Ariana Grandét és Cynthia Erivot jelentették be a két főszerepre, a további szereposztásról még nincs hír. A musicalrajongók pedig úgy döntöttek, hogy kezükbe veszik az ügyet, hogy elkerüljék a katasztrófát, amíg még van idő, és indítottak a Change.orgon egy petíciót azért, hogy James Corden kivételesen ebben az egy musicalben ne legyen benne.

A petíció a cikk írásának pillanatában éppen bőven átlépte a 65 ezer aláírást, hamarosan átszakítva 75 ezres célját. Úgy tűnik, ha van közös cél, ami össze tudja hozni az embereket, akkor az az, hogy James Corden kivételesen ne szerepeljen egy filmbe. A Wicked filmverzióját egyébként Jon M. Chu rendezi majd, aki a Kőgazdag ázsiaiak mellett az In The Heightst is készítette, ami egy James Corden-mentes musical, egyike a keveseknek. Szóval benne talán szövetségesre lelhet a mozgalom a cél elérésében.


A figyelmetekbe ajánljuk