Fotó: Hamu és Gyémánt / Galgóczi Németh Kristóf

Napindító gondolat – 08.19.

Dr. Almási Kitti szerint sokan félünk megkockáztatni, hogy másképp is lehet jól élni, mint azt a legtöbben teszik. A pszichológus cikke az élet értékeléséről és átértékeléséről a Hamu és Gyémánt magazin aktuális számában olvasható.


A jó élet nyomában

Hamu és Gyémánt

Előfordul, hogy csak akkor kezdünk igazán értékelni valamit vagy valakit, amikor már elveszítettük. Miért van ez így, és hogyan változtathatunk rajta? Valóban hiányzik, ami elveszett? Egyáltalán mi az, ami igazán lényeges? Valós és gerjesztett vágyainkat megvizsgálva keressük a válaszokat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, Almási Kitti klinikai szakpszichológus segítségével.

Megjelent a legújabb Hamu és Gyémánt magazin!

Már az újságárusoknál! Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt nyári lapszáma már elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Sándor Emese

Billie Eilish és poppunk reneszánsz: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk