Boldogok csak akkor lehetünk igazán, ha munkánk nem teher, hanem minimum hobbi, vagy akár valami nagyon mély, megmagyarázhatatlan szerelem.

Álmos igen, fáradt nem

A nap idézete Heller Ágnestől

Hamu és Gyémánt

Az egyik legnagyobb hatású filozófus

Heller Ágnes Budapesten született, 1929. május 12-én. A második világháború alatt számos családtagját, barátját elveszítette, ő maga ösztönei és véletlenek folytán menekült csak meg. Kétségkívül az egyik legnagyobb hatású magyar filozófus, aki 1986-tól 25 éven át tanított a New York-i New School for Social Research egyetemen. Ezen kívül tanított még a a berlini egyetemen, a melbourne-i La Trobe Egyetemen, a torinói egyetemen, a São Pauló-i egyetemen. 2010-től, egészen haláláig professor emeritaként tanított az ELTE Esztétika Tanszékén.


Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk