Valljuk be, nem sokan rajonganak az ébresztőóra hangjáért, ami kirángat az édes álomból és a meleg paplan alól. Sokkal jobban esik a riasztás, ha a masina egyből kávéval is megkínál!


Az örömteli ébredés ígérete

Facebook / b8ta

Ha minden egyes reggeled döcögősen indul, és csak az első elfogyasztott kávé lehel beléd életet, akkor a Barisieur 2.0 gépet neked találták ki. A londoni székhelyű termékdesigner, Joshua Renouf ébresztőórája kellemessé varázsolja az ébredést. Ki sem kell bújni a takaró alól, mert gombnyomásra az éjjeliszekrényeden terem a gőzölgő kávé.

Renouf az első változatot – ahogy most is tervezi – közösségi adakozással valósította meg 2016-ban. A fogyasztók körében gyorsan népszerűvé vált multifunkcionális gép egy indukciós vízforralóból, egy kávétárolóból, egy mini tejes hűtőből, valamint egy ébresztőórából állt.

A termék első verziója ide kattintva elérhető.

Előrendelhető csoda

A négy év után megújuló, fekete és fehér változatban elérhető gép dizájnja nem változik, de immár kávé és tea készítésére is alkalmas a technológia.

Az újratervezett tartályban 94 fokra hevül föl a víz, az ital erősségét a vízmennyiséggel és a lefőzés idejével is lehet szabályozni. Bónuszként a Barisieur 2.0 vezetéknélküli töltőként is funkcionál.

A termék előrendelhető a Kickstarteren.

Forrás: My Modern Met

Szerző: Tóbiás Lilla

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk