Sokkal több, mint egy gyors, reggeli fekete: a kávé vallás, szerelem és energia. Egy átlagosnak tűnő cserje, mely köré egy egész világ szerveződött – ebből az univerzumból mutatunk most hat kiemelkedő tételt.


Luxus, kapszulába zárva

Difference Coffee Company k\u00e1v\u00e9kapszul\u00e1k

Luxus kávéélmény a Difference Coffee Company kapszuláiban

Difference Coffee Company

A kapszulás kávék vitathatatlan előnye a gyorsaság, ám a bennük lévő tartalom leginkább hétköznapinak mondható. A Difference Coffee Company viszont tökéletes pörkölésű panamai Geisha őrleményt tesz a kapszuláiba – mely a világ egyik legritkább és legdrágább kávéfajtája –, de a híres-hírhedt Kopi Luwakkel töltve is megvásárolhatjuk őket. Nem mindennapi élmény – minden alkalommal.

A csábítás illata

Tom Ford Caf\u00e9 Rose parf\u00fcm

TOM FORD parfüm, melyben rózsaillat egészíti ki a kávéillatot

Tom Ford

TOM FORD ártatlan, rózsás illatkreációja sötét oldallal bír: miután befogadtuk a háromféle rózsából készült esszencia felhőjét, lehull a parfümről a könnyedség leple, és előjön a kávé váratlan és nehéz, de élvezetes aromája. Az uniszex illat egzotikus, csábító, és egész nap energizál – a koffeintúladagolás veszélye nélkül.

A szemrevaló hipszter

A bi.du.haev \u201epour over" t\u00edpus\u00fa k\u00e1v\u00e9f\u0151z\u0151je

Önálló dekorációs elemként is megállja helyét a bi.du.haev kávéfőzője

bi.du.haev

A bi.du.haev mostanában divatos, „pour over" típusú kávéfőzője olyan gyönyörű, hogy önálló dekorációs elemként is megállja helyét a konyhánkban. Alapja egy masszív, betonból készült oszlop, melyen egy rézcső halad át – ez tartja az üvegkelyhet, amibe a filtert kell helyeznünk. Még egy kis csappal is ellátták, hogy egy csepp se vesszen kárba a fekete nedűből. Semmiképp se rejtsük el a szekrényben!

Elviteles dizájn

Society6 utaz\u00f3b\u00f6gre

A Society6 kínálatában többszázféle grafika közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt

Society6

Az elviteles pohár ma már csak akkor menő, ha újra felhasználható. Ezt a szemléletet ötvözi a Society6 a kortárs képzőművészettel: többszázféle grafika közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt – ami fontos, hiszen a kávésbögre folyton szem előtt van, így nem árt stílusosnak lennie. Vásárlásunkkal a környezet mellett a fiatal művészekkel is jót teszünk, hiszen a termosz árából ők is részesülnek.

Koffeinfanatikusoknak

Science Inspired Jewelry koffeinmolekul\u00e1t form\u00e1l\u00f3 gy\u0171r\u0171

A Science Inspired Jewelry ezüstgyűrűje a koffein szerkezeti képletét viseli magán

Science Inspired Jewelry

C8H10N4O2 : a molekula, amely reggelenként lendületet ad a tudósoktól, tanároktól és íróktól (azaz a három legnagyobb kávéfogyasztó foglalkozást űzőktől) kezdve a tűzoltókon, s katonákon át a vadakat terelő juhászokig mindenki számára, akinek szüksége van a kávéban rejlő stimulációra. A legnagyobb hívek már az ujjukon is viselhetik a Science Inspired Jewelry mutatós ezüstgyűrűje által, mely a koffein szerkezeti képletével hirdeti viselője elköteleződését.

Friss

Messy Nessy Chic

5+1 film, ha hiányzik Párizs

Bár egyre több határ nyílik meg, és indulnak a nemzetközi járatok, a lezárások előttihez hasonló turistáskodást egy darabig még biztosan mellőznünk kell. Ha hiányoznak kedvenc nagyvárosaink, idézzük meg őket olyan filmekkel, amelyek hűen visszaadják különleges hangulatukat! Mi most Párizst vesszük célba.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS