Két csésze kávé zöld növények között

Sokkal több, mint egy gyors, reggeli fekete: a kávé vallás, szerelem és energia. Egy átlagosnak tűnő cserje, mely köré egy egész világ szerveződött – ebből az univerzumból mutatunk most hat kiemelkedő tételt.


Luxus, kapszulába zárva

Difference Coffee Company k\u00e1v\u00e9kapszul\u00e1k

Luxus kávéélmény a Difference Coffee Company kapszuláiban

Difference Coffee Company

A kapszulás kávék vitathatatlan előnye a gyorsaság, ám a bennük lévő tartalom leginkább hétköznapinak mondható. A Difference Coffee Company viszont tökéletes pörkölésű panamai Geisha őrleményt tesz a kapszuláiba – mely a világ egyik legritkább és legdrágább kávéfajtája –, de a híres-hírhedt Kopi Luwakkel töltve is megvásárolhatjuk őket. Nem mindennapi élmény – minden alkalommal.

A csábítás illata

Tom Ford Caf\u00e9 Rose parf\u00fcm

TOM FORD parfüm, melyben rózsaillat egészíti ki a kávéillatot

Tom Ford

TOM FORD ártatlan, rózsás illatkreációja sötét oldallal bír: miután befogadtuk a háromféle rózsából készült esszencia felhőjét, lehull a parfümről a könnyedség leple, és előjön a kávé váratlan és nehéz, de élvezetes aromája. Az uniszex illat egzotikus, csábító, és egész nap energizál – a koffeintúladagolás veszélye nélkül.

A szemrevaló hipszter

A bi.du.haev \u201epour over" t\u00edpus\u00fa k\u00e1v\u00e9f\u0151z\u0151je

Önálló dekorációs elemként is megállja helyét a bi.du.haev kávéfőzője

bi.du.haev

A bi.du.haev mostanában divatos, „pour over" típusú kávéfőzője olyan gyönyörű, hogy önálló dekorációs elemként is megállja helyét a konyhánkban. Alapja egy masszív, betonból készült oszlop, melyen egy rézcső halad át – ez tartja az üvegkelyhet, amibe a filtert kell helyeznünk. Még egy kis csappal is ellátták, hogy egy csepp se vesszen kárba a fekete nedűből. Semmiképp se rejtsük el a szekrényben!

Elviteles dizájn

Society6 utaz\u00f3b\u00f6gre

A Society6 kínálatában többszázféle grafika közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt

Society6

Az elviteles pohár ma már csak akkor menő, ha újra felhasználható. Ezt a szemléletet ötvözi a Society6 a kortárs képzőművészettel: többszázféle grafika közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt – ami fontos, hiszen a kávésbögre folyton szem előtt van, így nem árt stílusosnak lennie. Vásárlásunkkal a környezet mellett a fiatal művészekkel is jót teszünk, hiszen a termosz árából ők is részesülnek.

Koffeinfanatikusoknak

Science Inspired Jewelry koffeinmolekul\u00e1t form\u00e1l\u00f3 gy\u0171r\u0171

A Science Inspired Jewelry ezüstgyűrűje a koffein szerkezeti képletét viseli magán

Science Inspired Jewelry

C8H10N4O2 : a molekula, amely reggelenként lendületet ad a tudósoktól, tanároktól és íróktól (azaz a három legnagyobb kávéfogyasztó foglalkozást űzőktől) kezdve a tűzoltókon, s katonákon át a vadakat terelő juhászokig mindenki számára, akinek szüksége van a kávéban rejlő stimulációra. A legnagyobb hívek már az ujjukon is viselhetik a Science Inspired Jewelry mutatós ezüstgyűrűje által, mely a koffein szerkezeti képletével hirdeti viselője elköteleződését.

A figyelmetekbe ajánljuk