homer simpson és conan o'brien

Homer Simpson és Conan O'Brien

Még Homer Simpson is elbúcsúzott Conantől

Conan O'Brien mielőtt elkezdett volna műsort vezetni, a Simpson család írójaként dolgozott. Most az egyik általa is írt karakter is tiszteletét tette hamarosan véget érő műsorában.


Conan O'Brien karrierjét többek között a Simpson család írásával is kezdte, három évig dolgozott a 90-es évek elején a sorozat írószobájában, amikor megkapta a nagy kiugrási lehetőséget és elindult saját késő esti beszélgetős műsora, a Late Night. Később megkapta a Tonight Show-t is, mielőtt Jay Leno gyakorlatilag kitúrta volna a műsorból, miután a saját, korábban induló műsora megbukott.

Igencsak kiszúrt Conannel, aki, mivel szerződésben volt még a csatornával, sokáig kispadra került. David Letterman mellett az amerikai komikusipar számtalan nagy neve nyilvánosan kiállt mellette, végül másik csatornánál, a TBS-nél Conan címmel folytathatta előző műsorát. Most viszont úgy döntött, hogy ebből is elég, véget vet műsorának és helyette valószínűleg inkább podcastben hallhatjuk majd.

Utolsó epizódjainak egyikében a kiugrási lehetőséget biztosító korábbi munkaadója, a Simpson család is tiszteletét tette az egyik karakter formájában. Homer Simpson volt egy rövid szegmens erejéig ugyanis Conan legutóbbi vendége. Ez amolyan szép keretes szerkezet, hisz minden végül is Homer Simpsonnal indult, mielőtt megkapta volna első saját műsorát, most pedig vele búcsúztatja a mostanit.


A figyelmetekbe ajánljuk