Addig is mindjárt nyakunkon az új évad.


Június 20-án tér vissza a képernyőre a Rick és Morty új epizódokkal, hamarosan pedig streamingen egy spinoffot is kap az egyik epizódban látott, szedett-vedett Bosszúállók-paródia. Szóval bőven el leszünk látva Rick és Morty-tartalommal, különösen, hogy az alkotók már aláírtak előre nagyon sok epizódra.

Amikor egy vicces animációs sorozat ilyen népszerű, rendszerint érkezni szokott a mozifilm is. A South Parknak is volt egészestés filmje, a Simpson családnak is, de még a Beavis & Buttheadnek is. A Family Guy-filmet pedig már évek óta ígérgetik. Szóval felmerülhet a kérdés, hogy mikor hódítja meg a franchise a nagyvásznat.

Erről megkérdezték a sorozat egyik producerét, Scott Mardert, aki szerinte biztos lesz mozifilm. Annak viszont nagy durranásnak kell majd lennie.

Mindegyik epizód egy filmnek érződik. Szeretném látni, milyen ez egészestés hosszban, olyan sok dolog van egy epizódba pakolva. Muszáj valami elképesztően nagy dobásnak lennie. Szerintem meg fog történni. Abszolút azt gondolom, hogy lesz film. De valami nagy volumenű dolognak kell lennie, mondjuk 3D interaktív filmnek vidámparkkal. Nem hiszem, hogy csak egy sima filmnek lenne értelme.

Forrás: A.V. Club)


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk