Rendbontó rágcsálók támadják meg a lakosokat a saját otthonuk előtt.New York városának Queens részén a mókusok háborút hirdettek a környék lakói ellen, pokollá téve a hétköznapjaikat. Az állatok szokatlan viselkedést tanúsítva szabályosan rátámadnak az óvatlan emberekre mindenféle előzmény nélkül. Rengetegen panaszkodnak, hogy a saját otthonuk előtt agresszív rágcsálók rájuk ugrottak, vagy éppen felmásztak a lábukon, majd elkezdték vadul harapdálni őket.

Egy nőt múlt héten a verandáján támadt meg egy vérszomjas mókus, akivel valóságos harcot folytatott, míg az állatt békénhagyta.

Amikor azt hallod, hogy valakit megharapott egy mókus, akkor úgy vagy vele, hogy oké, lett egy pici karcolásod, nagy ügy. De ez... ez egy MMA ketrecharc meccs volt! És én vesztettem.

Elmesélése szerint a hóban birkózott az állattal hosszasan, míg végül az eresztette vérző kezű áldozatát és elmenekült.

A jó híre az a szakembereknek a helyiek számára, hogy a mókusokra nem jellemző a veszettség, így azt ki is zárhatjuk. Ebben persze csak az a jó hír, hogy legalább tetanusz nem szükséges támadás elején. Arról viszont fogalmuk sincs, hogy miért viselkednek az állatok ilyen szokatlanul és miért üzentek hadat az embereknek. Ez ugyanis nem egy normális magatartás egy mókus részéről. Egy biztos, ha gyanúsan néz ránk egy mókus, akkor inkább rohanjunk.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk