Roland Emmerich Space GIF by Regal

A filmet az a Roland Emmerich rendezte, akinek olyan katasztrófafilmeket köszönhetünk, mint a Függetlenség napja, vagy a Holnapután.


Roland Emmerich felrobbantotta már a Fehér Házat a Függetlenség napjában, elhozta a jégkorszakot a Holnaputánban, sőt még az egész világot is elpusztította a 2012-ben. Na de innen hova tovább? Ez a kérdés a rendezőt is lefoglalta pár évre, hanyagolta ugyanis a katasztrófafilmeket.

De Emmerich visszatért, rájött ugyanis, mivel lehet fokozni a felsorolt dolgokat. Mi lenne, ha ránk esne a Hold? Az elég durva lenne, nem? Mint a Moonfall első előzeteséből kiderül, bizony, durva lenne. Ráadásul még valamiféle fura holdszörnyeket is mintha felfedezhetnénk a trailerben villanásnyira.

Nagyon reméljük, hogy földönkívüliek összeesküdtek ellenünk, hogy ránk borítsák a Holdat, minden esetre az agyeldobós, világrombolós mókák mestere valószínűleg ezúttal sem okoz nekünk csalódást majd. Az emberiség minden filmjében megmenekül, na de hogyan élünk túl egy Hold-zuhanást? 2022 február 4-én kiderül!


A figyelmetekbe ajánljuk