Halle Berry a Moonfall premierjén.

Aranymálnát kapott miatta, mégis eljátszaná újra ezt a szerepet Halle Berry

Halle Berry érdekes nyilatkozatot tett egy nem túl sikeres régebbi szerepével kapcsolatban.

Halle Berry játszotta a címszerepet a 2004-es Macskanő című filmben, ami annyira nem sikerült jól, hogy egyes kritikusok kissé rosszindulatúan azt feltételezik, hogy talán emiatt a bukó miatt nem készültek női színészek által fémjelzett szuperhősfilmek egy ideig. Az X-Men-franchise-ban eközben ő játszotta Ciklont, és bár azok a filmek jobb kritikákat kaptak, de sokan még mindig fanyalogtak.

Berry a Macskanőért elnyerte az Arany Málna-díjat, és mindezt nyugodtan tűrte, megjelent a díjátadón, és a filmet egész egyszerűen borzalmasnak nevezte. Ettől függetlenül a ComicBook.com-nak adott interjújában elmondta, hogy nem ellenzi a szuperhősös munkásságának újragondolását sem.

A héten mozikba kerülő új filmje, a Moonfall népszerűsítése közben azt mondta az oldalnak, hogy hajlandó lenne újra elvállalni a szóban forgó filmeket. Berry így nyilatkozott:

Valójában bármelyiket újrakezdeném. Imádtam az összes karaktert, és mindig hálás voltam, hogy eljátszhattam őket, és részese lehettem ezeknek a nagy franchise-oknak. Szóval bármelyiket újra eljátszanám.

Ez minden bizonnyal egy trend. Tobey Maguire és Andrew Garfield is újra eljátszotta Pókembert, és egy csomó nagynevű színész is újragondolta a maga egykori ikonikus szerepét. Michael Keaton például ismét belebújuk Batman bőrébe a Batgirl-ben, és a The Flash-ben.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk