Hónap végén mégse nézhetjük majd a gálát, csak tavasszal.


Ha már vágod a cetliket január 31-ig, mert alig várod már a 2021-es Grammy díjátadót, akkor az a rossz hírünk van sajnos, hogy a koronavírus-járványnak köszönhetően ez sem úgy fog alakulni, ahogyan azt tervezték, mint a legtöbb dolog. A gála egyik hivatalos képviselője ugyanis megerősítette a Variety értesüléseit, miszerint az idei gálát később rendezik majd meg a szokásosnál.

Az idei show-t, amit a The Daily Show házigazdája, Trevor Noah fog vezetni, csak március 14-én nézhetjük majd, illetve mi magyarok 15-én hétfő éjjel hajnalba nyúlóan. A szervezők azért döntöttek a halasztás mellett, mert Los Angeles kórházai jelenleg dugig vannak betegekkel és túlterhelt egészségügyi dolgozókkal a járvány miatt, így alaposan átgondolva belátták, hogy nem jó ötlet a jelenlegi helyzetben egy terembe zárni több, mint 18 ezer embert, amíg meg nem érkezik a vakcina, indokolták hivatalos közleményükben.

A halasztás egyébként abból a szempontból is érdekes, hogy The Weeknd állítólagos mellőzése és a Grammyt osztó Amerikai Zeneakadémiával való nyilvános csatája állítólag azért történt, mert az énekes elvállalta a Super Bowl féldiei show-ját. A Grammy szervezői pedig megorroltak rá azért, mert egy hét különbséggel egy másik nagy nézett műsorban is előad, nem csak az ő zenei díjátadójukon, amitől a fellépése kevésbé lesz exkluzív.

Ha tényleg emiatt mellőzték 2020 egyik legelismertebb és legnépszerűbb lemezét teljes egészében, akkor utólag nézve csak mégnagyobb butaságnak tűnik a szervezők részéről.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk