Utólag hozzáadták a jelöltek listájához az egyik kategóriában.


Ahogy mondani szokták, Blue Ivy Knowlesnak valószínűleg csak megszületni volt nehéz. Beyoncé és Jay-Z első gyereke 7 évesen már magáénak tudhatta el sem kezdődött karrierjének legelső Billboard slágerlistás helyezését, 8 évesen pedig most Grammy-jelölt is lett. Ő is közreműködőként van feltüntetve Beyoncé Brown Skin Girl című számán WizKid és SAINt JHN mellett, a legjobb videóklip kategóriában pedig jelölték a dalt.

Na de miért most hír ez és nem akkor, amikor kihirdették a jelölteket múlt hónapban? Mert akkor a neve, akárcsak WizKidé, nem szerepelt a dal kreditált közreműködői között, az Amerikai Zeneakadémia most pótolta a hiányosságát weboldalán. Már mindkettő neve ott a listán a dal szerzői és közreműködői között. Ha pedig nyer, ő lesz a második legfiatalabb győztes a gála történelmében.

Mindössze Leah Peasall előzné meg, aki 2002-ben kapta meg az aranygramofont szintén 8 évesen, de picivel fiatalabban. Ő az Ó, testvér, merre visz az utad? filmzenéjért kapta közreműködőként, amikor az az év lemeze kategóriában diadalmaskodott. Január 31-én lehet majd ezért is izgulni a gálán.

(Forrás: Dazed)

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk