Az oktatási céllal létrehozott app révén AR technológia segítségével nézheted a házadban mászkáló ősrákot.A Google Arts & Culture ingyenes app révén a művészet és a tudomány világából láthatsz és fedezhetsz fel érdekes dolgokat, legújabb fejlesztésük révén pedig egy régóta kihalt lényt is beinvitálhatsz a lakásodba a Moszkvában található Darwin Múzeum és a Londoni Természettudományi Múzeum összefogása révén.

Az új fejlesztésnek köszönhetően AR, vagyis kiterjesztett valóság technológiával az otthonodba varázsolhatod a Londonban kiállított kék bálna csontvázának virtuális mását, továbbá akár életre is keltheted a szobádban a fosszíliákból tökéletesen rekonstruált Cambropachycope nevű ősrákot.

A kezdeményezés részben azért született, mert a koronavírus-járvány következtében sok múzeum nem látogatható. A Google applikációja éppen ezért próbál új, kreatív módszereket találni rá, hogy az otthonunkba varázsolhassuk a múzeumokban kiállított érdekességeket – írja a Mashable.

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk