Gasztrosokkot okoz a Burger King új hamburgere
Twitter/Burger King

Gasztrosokkot okoz a Burger King új hamburgere

A burgerek új dimenzióját mutatták be Japánban.


A japán Burger King sejtelmes képet osztott meg a Twitteren, október 19-én: egy teljesen normálisnak tűnő hamburger, amiből csupán a két szezámmagos buci látszódik, illetve az újdonság nevét, ami nem más, mint Fake Burger, vagyis magyarul Hamis Burger. Ezen kívül a burger közepén egy hatalmas pixeles sárga folt volt látható, ami már előrevetítette, hogy nem egy szokványos újításról lesz szó.

De erre senki nem számított.

Pár napja felfedték mi rejlik a bucik között, és egy kisebb gasztrosokkot okoztak a piacon. Különleges sajtok kombinációi egy extra sajtburgeren belül? Nuggets darabok? Új, egyedi húsfajta? Nem:

teletömték sült krumplival.

Ugye a cég eddig sem a kalóriaszegény ételeiről volt híres, de a sült krumplis hamburger valószínűleg egy igazi kalóriabombaként fog becsapódni a fogyasztóba. A Burger King szószokkal is kedveskedett a sült krumplis hamburger ínyenceinek: majonéz és titkos, marhahúsos szósz is kerül bele

Akik már futottak volna a legközelebbi gyorsétterembe, azoknak rossz hírünk van: az eddigi tervek szerint csupán Japánban lesz fogyasztható majd a Fake Burger, nagyjából 850 forintnak megfelelő jenért. De ki tudja, lehet óriási sikere lesz, és mindenkihez eljuthat egyszer a Burger King gasztroforradalma.

A figyelmetekbe ajánljuk