Két új ízzel bővül a Kalumba-család: jön a mangós és a vérnarancsos ginkülönlegesség

Két új ízzel bővül a Kalumba-család: jön a mangós és a vérnarancsos ginkülönlegesség

A Zwack bővíti nagy népszerűségnek örvendő Kalumba Madagascar gincsaládját, méghozzá két igazán gyümölcsös ízzel, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A Kalumba Madagascar Mango a rózsabors és a mangó míg a Kalumba Madagascar Blood Orange a mirtusz és a vérnarancs tökéletes harmóniájával hozza el a trópusi életérzést a mindennapokba. A különleges gineket – amelyek Madagaszkárról származó gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek – jéghidegen önmagunkban és tonikkal is lehet fogyasztani a tökéletes ízélményért. Aki pedig az újdonságok mellett egy kis izgalomra is vágyik, az a Kalumba Gin koktélversenyén tudja megmérettetni magát.


A Zwack Család számára mindig is fontos volt, hogy ne csupán kövesse a trendeket, de olyan innovatív italkreációkat hozzon létre, amivel különlegessé teheti a pillanatokat. Az Unicum receptjét mindig is titok övezte, azonban a főleg Madagaszkárról –származó, vadon termő gyógy- és fűszernövényeket tartalmazó Kalumba ginek összetevőinek listája publikus: nélkülözhetetlen hozzávalójuk a világ egyik legrégebben nyilvántartott gyógynövénye, a kalumbagyökér, amely a 17. században érkezett Európába. Az új mangós és vérnarancsos változatok ízkavalkádjáért emellett olyan fűszerek felelnek, mint például a nemes babér, a koriander, a kubebabors, a narancs-, citrom-, lime- és grapefruit héj, a szegfűszeg, illetve a szerecsendió. Ha pedig mindez nem lenne elég, a Kalumba Madagascar Mangót a rózsabors, a Kalumba Madagascar Blood Orange-ot pedig a mirtusz párlat teszi igazán egyedivé.

Őrizve a hagyományokat, a Kalumba Madagascar ginek a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrában készülnek. Az újonnan bemutatott gyümölcsös változatok elkészítésére kis tételekben, tradicionális rézezüstökben kerül sor. A vadonatúj trópusi ginek könnyen felismerhetőek, megjelenésüket tekintve igazodnak a korábbi Kalumba Madagascar termékcsaládhoz, címkéjük színvilága pedig megegyezik a névadó gyümölcs színeivel.

A Kalumba Madagascar Mango Gin és Kalumba Madagascar Blood Orange Gin fogyasztását jéghidegen behűtve, önmagában vagy gintonik formájában ajánlják.

  • Kalumba Madagascar Mango Tonic: 4 cl Kalumba Mango, tonic a feltöltéshez, mangó vagy egyéb citrusféle, jég;
  • Kalumba Madagascar Blood Orange Tonic: 4 cl Kalumba, tonic a feltöltéshez, narancs/vérnarancs vagy egyéb citrusféle, jég.

Koktélversenyt hirdet a Kalumba Madagascar!

Különleges megmérettetésen mutathatják be tudásukat a fűszeres gin szerelmesei. A Kalumba Gin versenyében a két új íz valamelyikével megálmodott italkölteményeket várja a zsűri, a legjobbak pedig egy második, személyes fordulóban mutathatják be alkotásukat, és az a mögött rejlő inspirációt. A harmadik és második helyezett pénzjutalmat, a győztes pedig egy berlini utat nyer majd a Berlin Bar Conventre, Kalumba-ajándékcsomagban természetesen minden dobogós részesül.

Az izgalmakból a nagyközönség sem marad ki, az első körből a döntőbe tovább nem jutó koktélokra a Kalumba Gin Facebook-oldalán szavazhatnak, így pedig ők is nyerhetnek egy-egy palackot az újdonságokból.


A figyelmetekbe ajánljuk