Az édesszájúak nagy kedvence lehet a következő recept, amihez mindössze két összetevő szükséges. Ha szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor te is készíts nutellás bonbonokat!
Hozzávalók:
- 12 dkg tejcsokoládé
- 2 evőkanál Nutella
Olvasd el ezt is! Így készül a legegyszerűbb házi gesztenyepüré!
Elkészítése:
Olvasszuk meg a csokoládét, majd temperáljuk, után pedig mehet a csoki a szilikonformába, ezután alakítsuk ki burkot. Amikor ezzel megvagyunk, akkor mehet a hűtőbe. A kicsöpögött csokolédét melegítsük vissza 35 fokig. Ha kivettük a hűtőből a csokiburkot, kanalazzunk mindegyikbe egy kis Nutellát (vagy és még mellé akár valamilyen bogyós gyümölcsöt), utána pedig fedjük be a bonbonokat a megolvasztott csokival. Végül ismét mehet vissza a hűtőbe.