3 borhűtési módszer, amit érdemes kipróbálnod

3 borhűtési módszer, amit érdemes kipróbálnod

Ahogy a hőmérséklet emelkedni kezd, az ízlelésünk egy kis átalakuláson megy keresztül. A tél testes vörösborai átadják helyüket a könnyedebb rozé- és fehérboroknak, amelyeket hűtött állapotban és a szabadban a legjobb fogyasztani. De mivel tarthatjuk kedvenc borainkat hidegen? A Food52 listájából kiderült!


​1. Uashmama bortáska és hűtőtáska

Az Uashmama bortáska és hűtőtáska ugyanolyan stílusos, mint amilyen funkcionális. Az Olaszországban víz- és foltálló papírból készült, bőr utánzására feszített és cserzett, de teljesen fenntartható, termesztett rostanyaggal, amely nem járul hozzá az erdőirtáshoz. A bor és a természet szerelmese? Na, erre érdemes koccintani!

Ez is érdekelhet: Ezzel a 3 módszerrel tudod a legkönnyebben megmondani, hogy megromlott-e a bor

​2. Vinglacé borosüveg-hűtő

A duplafalú és vákuumszigetelt Vinglacé borosüveg-hűtő remek társ, hogy kedvenc borunkat tökéletes hőmérsékleten tartsuk. Egyszerűen csavarjuk le a tetejét, helyezzük bele a kedvenc palackunk, amelyet akár négy órán keresztül is hidegen tarthat. De nem csak alkohol italokhoz használhatjuk, limonádék, gyümölcslevek vagy jeges teák hűtéséhez kiváló.

​3. Márvány edény

Szeretjük az olyan konyhai dekorációt, amely több célt szolgál. Ez a márvány edénytartó nagyszerű lehet a kedvenc habverők, merőkanalak és fakanalak tárolására, de borhűtőként is nagyszerű választás. Érdemes az edényt először a fagyasztóba tennünk, hogy extra hűvös felületet kapjon, amelynek köszönhetően sokkal tovább lesz hideg az italunk.

A figyelmetekbe ajánljuk