A mai naptól nálunk is elérhető a Facebook randioldala
Külön applikációt sem kell hozzá letöltenünk, az is elég, ha csak rákattintunk Facebookon belül a jobb sarokban található ☰ ikonra, majd az ott található a Dating opcióra.


A mai nappal Európában, így természetesen Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Dating, ahol bárki létrehozhatja a saját profilját – írja az NLC. A megfelelő lépéseket követően egy különálló társkereső felületre jutunk, itt egy olyan profilt kell létrehoznunk, ami kizárólag csak keresztnevünket és életkorunkat mutatja.

Az új szolgáltatást fokozatosan aktiválódik a felhasználók iOS-es és androidos telefonjain futó Facebook alkalmazásban, így időbe telhet mire mindenkinél elérhetővé válik.

A feltölthető képek száma korlátozva van, melynek száma kilenc, de válaszolunk kell még egy sor kérdésre is, melynek célja, hogy a rendszer feltérképezze érdeklődésünket, ezzel megkönnyítve az előttünk álló ismerkedési időszakot. A Facebook Dating továbbá elemzi még a korábban kiosztott lájkokat, melyek alapján ajánl olyan jelölteket, akikkel egyezik az ízlésünk.

A profilunkon saját, korábbi facebookos vagy instagramos posztjainkat is linkelhetjük, viszont ez „kívülről" nem látszódik majd, azaz csak azok találhatnak majd rájuk, akik maguk is regisztráltak a Facebook Dating felületén.

A Tinderrel ellentétben itt nem kell megvárni, hogy a kiszemeltünk is kiválasszon minket, azonnal írhatunk a szimpatikus felhasználóknak, ugyanakkor, ha valaki nem kíváncsi az üzenetek küldőjére, egy kattintással letilthatjuk az illetőt, aki ezt követően többé nem tud kapcsolatot kezdeményezni.

A figyelmetekbe ajánljuk