Külön applikációt sem kell hozzá letöltenünk, az is elég, ha csak rákattintunk Facebookon belül a jobb sarokban található ☰ ikonra, majd az ott található a Dating opcióra.


A mai nappal Európában, így természetesen Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Dating, ahol bárki létrehozhatja a saját profilját – írja az NLC. A megfelelő lépéseket követően egy különálló társkereső felületre jutunk, itt egy olyan profilt kell létrehoznunk, ami kizárólag csak keresztnevünket és életkorunkat mutatja.

Az új szolgáltatást fokozatosan aktiválódik a felhasználók iOS-es és androidos telefonjain futó Facebook alkalmazásban, így időbe telhet mire mindenkinél elérhetővé válik.

A feltölthető képek száma korlátozva van, melynek száma kilenc, de válaszolunk kell még egy sor kérdésre is, melynek célja, hogy a rendszer feltérképezze érdeklődésünket, ezzel megkönnyítve az előttünk álló ismerkedési időszakot. A Facebook Dating továbbá elemzi még a korábban kiosztott lájkokat, melyek alapján ajánl olyan jelölteket, akikkel egyezik az ízlésünk.

A profilunkon saját, korábbi facebookos vagy instagramos posztjainkat is linkelhetjük, viszont ez „kívülről" nem látszódik majd, azaz csak azok találhatnak majd rájuk, akik maguk is regisztráltak a Facebook Dating felületén.

A Tinderrel ellentétben itt nem kell megvárni, hogy a kiszemeltünk is kiválasszon minket, azonnal írhatunk a szimpatikus felhasználóknak, ugyanakkor, ha valaki nem kíváncsi az üzenetek küldőjére, egy kattintással letilthatjuk az illetőt, aki ezt követően többé nem tud kapcsolatot kezdeményezni.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk