Amíg várunk a következő évadra, addig kapunk különleges átvezetőepizódokat a két évad között.


Az Eufória következő évada is tolódik a koronavírus-járvány következtében. Vagyis az 2019-ben indult széria folytatására egészen 2021-ig biztosan várnunk kell. Az HBO pedig a várakozást azzal próbálja könnyíteni, hogy készít két különleges epizódot, mint korábban már írtuk. Az első egy karácsonyi különkiadásnak pedig meg is jött most az előzetese.

Az 55 perces rész ott veszi fel majd a fonalat, ahol az előző etap véget ért, amolyan hídként funkcionál majd a két évad között. December 7-én láthatjuk majd az HBO-n, arról egyelőre nincsenek információink, hogy ezen az epizódon is dolgozott-e Rév Marcell operatőr, ahogy a második speciális extra epizódról se tudunk többet. Ugyanakkor az epizód címe alapján lehet, hogy ennek az epizódnak a második fele az és közel 2 órás extra anyagot kapunk majd két részletben.

Friss

Billie Eilish dühös volt, hogy a hírnév mennyire megváltoztatta az életét

Billie Eilish legújabb stúdióalbuma, a Happier Than Ever megjelenése előtt beszélt arról, hogy rendkívül fiatal volt, amikor már az egész világ ismerte a nevét, és hogy ez milyen nehézségeket okozott neki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Diszkóalbummal rukkol elő a Foo Fighters

A zenekar új lemeze jövő hónapban érkezik, amellyel a Bee Gees előtt tiszteleg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk