Megérkezett a Kossuth térre – egészen pontosan a Parlament elé – a 2020-as ország karácsonyfája. A közel 17 méter magas, 4 tonnás ezüstfenyőt Székesfehérvárról érkezett a fővárosba.


A fenyőfát november 24-én, a Magyar Honvédség segítségével szállították az Országház elé, ahol végül elnyerte méltó helyét. A kifejezetten sűrű lombú, arányos ezüstfenyő január 6-ig áll majd most elfoglalt pozíciójában, majd ezt követően rászorulókhoz kerül. Megkezdődött továbbá országos szinten a karácsonyfák kivágása. Az ország egyik legnagyobb fenyőnevelő térségében, a zalai Nemespátrón például már az út szélén várják a becsomagolt ünnepi tűlevelűek, hogy elszállítsák őket

MTI/Varga György

Fenyőfákat vágnak ki a Zala megyei Nemespátrón 2020. november 22-én. Az ország egyik legnagyobb fenyőnevelő térségében elkezdődött a karácsonyfák kivágása.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk