jelenet a coca cola karácsonyi reklámból

Oscar-díjas rendezte a Coca-Cola idei karácsonyi reklámját

Taika Waititi főleg arról volt ismert eddig, hogy megnevettetett minket, ebben a reklámban viszont a könnyeinkre hajt.Taika Waititi új-zélandi rendezőt először még 2005-ben jelölték Oscarra rövidfilmjéért, idén pedig a Jojo Nyuszi forgatókönyvéért meg is kapta a filmes elismerést. Waititi eddig főleg nevettetett minket olyan filmekkel, mint a Thor: Ragnarok, a Hétköznapi vámpírok, vagy a Vademberek hajszája.

Most a Coca-Colának rendezett egy reklámot, amiben bolondos poénjait ugyanis keresve se találjuk, ezúttal inkább ríkatni szeretett volna. A szpotban egy apa nem töltheti családjával a karácsonyt, mert el kell juttatnia kislánya levelét a Télapónak. Ezután sok kalandon keresztül megy, míg végül rá nem jön, hogy a Mikulás egy kamionsofőr.

Apró érdekesség, hogy Waititi 2018-ban egyébként a Pepsinek is rendezett egy reklámot Paul Rudd főszereplésével, szóval aki tőle várta, hogy eldöntse a nagy szembenállást a két rivális üdítőmárka között, akkor annak csalódnia kell. Teljesen párttalan ebben a kérdésben.


A figyelmetekbe ajánljuk