Ha nem lenne elég a mindenhonnan szóló All I Want For Christmas Is You a karácsonyi időszakban, akkor az Apple ellát mégtöbb Mariah Carey-vel.


Idén 30 éves az énekesnő bemutatkozólemeze, az egyszerűen csak Mariah Carey címet kapó album, ennek kapcsán pedig hamarosan egy memoárja is érkezik, melynek hangoskönyv kiadása új dalokat is tartalmaz majd. Ez viszont még nem minden, az AppleTV+ ugyanis egy karácsonyi műsort is készít vele, aminek ugyan nincs még premierdátuma, de sejthetően az ünnepek során érkezik.

A Mariah Carey's Magical Christmas Special címet kapó film különleges fúziója lesz zenének, táncnak és animációnak a hivatalos közlemény szerint. Egy szívmelengető történetet ígérnek a popsztár zenéje köré fűzve, amiben több nagy sztár is feltűnik majd meglepetés vendégszerepben. Azt egyelőre nem tudni értelemszerűen, hogy kit láthatunk majd benne pontosan. A műsort ugyanazt a produkciós cég gyártja, mely John Legend hasonló különkiadásaiért is felel, így valami hasonlóra számíthatunk Mariah Carey filmjétől is – írja a Deadline.


Friss

Közel 400 éves hadihajó roncsait találták meg a dán partoknál

Az ország Viking Hajómúzeum szakértői szerint a hajó az a Delmenhorsté lehet, ami 1644 októberében, tengeri csata közben süllyedt el.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk