ugráló ébresztő

Ezek az ébresztők nem oldják meg a későn kelők gondjait, de az idegroham garantált

Az eredményük: magas pulzus, idegrendszeri stimuláció, rossz közérzet. Viszont a pontos érkezés garantált.


Nagyjából a társadalom fele nem tartozik a korán kelők csoportjába. Ők valószínűleg, ha nem kellene a munkába, vagy bármilyen más halaszthatatlan dolgot elintézniük, biztosan nem kelnének ki az ágyból kora reggel – ezzel egyébként a reggeli dugók is megoldódnának. Ezt a jelentős csoportot azonban senki nem kérdezte meg, amikor egyezményesen eldőlt, hogy a munkakezdés már (jó esetben) 8:00-tól indul.

Már ez a több évszázados rendszer is megnehezíti sok millió ember mindennapját, de az elmúlt évtizedben elterjedt okostelefonok lényegében megadták a kegyelemdöfést a későn kelőknek:

a ébresztőórákon megjelent az óriási és csalogató SZUNDI funkció, ami lehetőséget ad arra, hogy a végtelenségig adjunk magunknak öt-, tíz- vagy tizenöt percet.

Mintha a pihentető alvásban ez bárkinek is segített volna. Az emiatt okozott munkahelyi késésekről nem is beszélve.

Viszont, ha már kialudni nem tudja magát az ember, és a reggeli munkaidő sem fog változni a közeljövőben, akkor érdemes a legtökéletesebb és a legidegesítőbb ébresztőórát választani, ami biztosan nem hagy semmilyen kiskaput az ébredés késleltetéséhez.

Erre lehet tökéletes választás a mashable által összeszedett elszaladó ébresztők. A lényege, hogy konkrétan ki kell kelni az ágyból ahhoz, hogy befejezze a keltést az óra. Ezzel a reggeli testmozgás és a magas pulzus is garantált, amitől valószínűleg már kedvünk sem lesz visszaaludni.

A legkülönbözőbb módon képesek ez embert kínozni: pittyegnek, zenélnek, lépcsőznek, elbújnak, amit el lehet képzelni. Ajándéknak is tökéletes lehet későn kelő barátunknak vagy kollégánknak.

Itt tudjuk őket beszerezni, ha bárki kínozni szeretné magát.

A figyelmetekbe ajánljuk