Így néz ki egy szupermodell otthona és 9 cool dolog
Újabb hét, újabb internetes érdekességek. Ezen a héten visszaemlékeztünk, hogy mi történt 1997-ben, megtudhattuk, hogy a halak hogyan ejtik el zsákmányaikat, továbbá, hogy miképp néz ki egy szupermodell otthona.

1. Mi történt 97-ben?

Diána hercegné tragikus halála, a fiatal golfozó, Tiger Woods felbukkanása, valamint Mike Tyson és Evander Holyfieldbe legendás bokszmeccse – csak, hogy párat említsünk 1997 legfontosabb eseményei közül. Izgalmas év volt, ami megér egy rövid időutazást.

2. Madonna és a klasszikus filmek


Madonna sosem félt állást foglalni politikai és társadalmi kérdésekben. Sőt sokszor még videoklipjeibe is becsempészett némi társadalomkritikát, tette ráadásul mindezt klasszikus filmes utalásokkal. Hogy mit üzent így pontosan a többszörösen Grammy-díjas énekesnő? Kiderül a fenti videóból.

3. Gyönyörű a budapesti naplemente

Budapest, te csodás! A külföldiek egyik közkedvelt úti célja fővárosunk, ami nem is csoda, hiszen Budapest gyönyörű. Ez a kép például mindent elárul arról, hogy milyen a magyar fővárosban a naplemente: lélegzetelállító.

4. Vincent van Gogh - Csillagos éj elemzése

Vincent van Gogh olyannyira autodidakta módon tanul meg festeni, hogy 30 éves korában ragadott először ecsetet. Valójában élete utolsó négy évében alakította ki saját stílusát, és szintén ez volt alkotóéveinek legtermékenyebb időszaka is. Amint megtalálta az útját, bepótolta az elvesztegetett időt, s megalkotta leghíresebb festményeit. Ilyen a Csillagos éj is festménye is, amiről a Great Art Explained ad magyarázatot!

5. Utcagyerekek Bogotában

Perry Kretz német származású amerikai fotóriporter a kolumbiai főváros, Bogota utcagyerekeinek életét dokumentálta. A látvány pedig sok esetben döbbenetes.

6. Robbanás a Kaszpi-tengeren

Felvételen látható a nagy erejű robbanás, amely Azerbajdzsánban egy Kaszpi-tengeri gázmező közelében történt, egyes feltételezések szerint iszapvulkán törhetett ki.

7. Adrenalin a köbön

A SheiKra egy óriás hullámvasút a floridai Tampában található Busch Gardens Tampa Bay vidámparkban. A "SheiKra" név a sikra szóból származik, ami egy sólyomfaj, amely arról ismert, hogy egyenesen, lefelé zuhanva kapja el a zsákmányát.

8. Halak és a zsákmányszerzés

Különleges módszerrel kapják el áldozataikat a ragadozó halak: a torokállkapocs, vagyis a másodlagos állkapocs alkalmazkodása ugyanis lehetővé teszi számukra, hogy egyszerre kapják el és egyék meg zsákmányukat.

9. Nem félünk a cápától

Ez a jelenet valószínűleg minden ember rémálma. Te miképp reagáltál volna?

10. Így néz ki egy szupermodell lakása

Cara Delevingne szupermodell és színésznő körbevezette az AD csapatát Los Angeles-i, fantasztikusan berendezett otthonában.

A munkám megköveteli, hogy sokféle kalapot és jelmezt vegyek fel. Imádok ezekbe a különböző karakterekbe belebújni, ezért azt akartam, hogy az otthonom sok különböző témát és hangulatot tükrözzön"

– hangzik el a videóban.


A figyelmetekbe ajánljuk