Kész az első sorozat a karanténidőszakról

Ezzel el is indult a járvány feldolgozása a filmiparban.


Ugyan a koronavírus-járványnak, és az abból fakadó rutinjaink változásainak még közel sincs vége, mégis a Netflix egy 8 részes sorozatot mutat be két hét múlva, október 15-én Social Distance címen, mely a karanténidőszakot mutatja be más-más szemszögből. A tegnap megjelent előzetesből látszik, hogy a Netflix szándékosan az érzelmekre szeretne hatni, amit egy drámai, érzelmileg felkavaró zenével járattak a csúcsra.

Mások mellett Danielle Brooks, Mike Colter, Oscar Nuñez, Asante Blackk is szerepel majd a filmekben, és drámai történetekből sem lesz hiány. A szolgáltató a közleményében is olyan súlyos szavakat használ, mint az „érzelmi élmény", mélyen emberi" vagy az „emberi szellem ereje a bizonytalansággal és az elszigeteltséggel szemben". Többek között bemutatnak egy gyógyulóban lévő alkoholistát, akinek óriási kihívás az egyedüllét, egy párt, akik az intimitás kérdéseivel foglalkoznak és egy családot, akiknek a videócsevegés jól ismert mindennapi bonyodalmakat okoz.

Ezzel meg is érkezett az első feldolgozása a koronavírus- és a karanténidőszaknak, de nem tennénk rá nagy összeget, hogy a közeljövőben nem érkezik még több feldolgozás.

A figyelmetekbe ajánljuk