Justin Bettman amerikai fotós kreatív módon örökítette meg a karantén sokunk számára emlékezetes momentumait. Szó szerint tetőtől talpig színes ruhákban, otthonában saját magát izolálva hozta létre a lenyűgöző színekben pompázó sorozatot.


A fotós a sorozat kiindulópontjaként azt a pillanatot nevezte meg, amikor rájött, a koronavírus-járvány következtében valóban emberek millióinak az élete került veszélybe, és ez egyben azt is jelenti, hogy egy ideig biztosan otthon kell maradnia, valamint az összes tervezett munkáját lemondták.

Azzal is tisztában volt, hogy számos módon járulnak hozzá az emberek világszerte a helyzet javításához: ő úgy érezte, hogy az a feladata, hogy egy kis mosolyt csempésszen az emberek hétköznapjaiba.

Bár a kijárási korlátozások véget értek, sokan még továbbra is óvatosak. Az otthonlét idejére pedig egyébként is bátran meríthetünk a fotós kreatív tippeiből.

Sorozatnézésre fel!

1. tipp: Ha jelszót cserélsz a barátaiddal, akár az összes képernyődön párhuzamosan élvezheted a streamingszolgáltatók adásait.

Görkorcsolyázás a nappaliban

2. tipp: Vedd elő a régi görkorcsolyád, és vidd el egy körre benne saját magad a nappaliban! Ne felejtsd el a shake-et és a megfelelő dallamokat az otthoni sportteljesítmény maximalizálásához.

Szobabicikli bukósisakban

3. tipp: Maradj fitt a szobabiciklivel! Ne felejts el sisakot venni, ha esetleg leesnél – ne feledd: soha nem lehetsz eléggé biztonságban!

Háziállatok etetése

4. tipp: Ha a lakótársaid lelépnek, szelidítsd meg pár vadállatot!

Online tanfolyamok

5. tipp: Ha már otthonról dolgozol, tarts néha szünetet, és sajátíts el pár új készséget online: például hogyan tenyéssz tigriseket, vagy hogyan ne öld meg a szobanövényeid.

Forrás: Justin Bettman

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk