A természetfotózás, a divatfotózás, a portrékészítés, a fénybeállítások, az esküvői és a jegyesfotózás is szóba kerülnek a fotósok online hétvégéjén augusztus 1-jén és 2-án.


Augusztus első két napján már második alkalommal szervezik meg a fotósok online hétvégéjét, ahol Magyarország 11 ismert fotósától 11 workshopot, online előadást nézhetünk, hallgathatunk meg. Ha pedig lemaradnánk róluk, további 45 napig rendelkezésre állnak az előadások.

Természetfotózás

Aki a természetfotózás iránt érdeklődik, Daróczi Csabától tanulhat, akit itthon többször is az Év természetfotósának választottak. 2019-ben is ő kapta meg ezt a címet, munkájával begyűjtötte a legmagasabb nemzetközi díjakat is a Közel-Keleten.

2018-ban Potyó Imre kapta meg itthon az Év természetfotósa díjat, tőle is hallgathatunk előadást az online hétvégén.

fotosnap.hu / Potyó Imre

Esküvői fotózás, szuperportrék, divatfotózás és dokumentarista fotográfia

Az előadók közül Vámos Csaba stílust teremtett az esküvői fotók területén, Horváth Dániel műtermi tárgyfotózásban, világítástechnikában van leginkább otthon.

Schram András a szuperportrék készítésének titkaiba nyújt betekintést, Gyulai Bence a rendszervaku használatába. Benkő Imre a dokumentarista fotográfia alkotói lehetőségeibe avat be, Szipál Péter a fénytípusok használatába, Pósalaki Anett a magazinos divatfotózásba.

Dubai Diána és Miklós Tamás profilja a glamour és boudoir fotózás, ők is előadnak. Schram András pedig Jegyesfotózás a gyakorlatban címmel online workshopot tart, a stáb a Várkert Bazárba kíséri el ehhez.

fotosnap.hu / Benkő Imre

Mindezt a szervezők amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlják.

További információkért katt ide.

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk