Egy magyar étteremnek köszönhetjük a tökéletes online csapatépítőt

A magyar startup olyan lehetőséget kínál a cégeknek, ami abszolút járványmentes.


makery

budapestmakery

A járványhelyzet miatt elmaradó céges vacsorákat, valamint csapatépítő tréningeket próbálja pótolni a Budapest Makery.

A dob utcai étterem egyik profilja amúgy is a csapatépítés és a közös élmények létrehozása, hiszen a DIY főzés élménye, kreatív közösségi feelinget kínálja pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek és alap esteben turistáknak is.

A Dob utcában található étterem egyik profilja amúgy a különböző céges rendezvények szervezése és lebonyolítása, melyek során megismertetik az emberekkel a DYI-főzés (Do it yourself!, vagyis Csináld önmagad! – a szerk) élményét. Koncepciójuk alapötlete, hogy a vendégek, videós instrukciók alapján készítik el saját vacsorájukat, melyhez, ha szükségük van, még személyzetet is igényelhetnek.

A múlt heti kormányrendelet után az étterem természetesen kényszerszünetet tart, ám csapatépítőiket szinte azonnal home office-kompatibilissé tették: minden egyes résztvevő a saját lakásában kapja meg az ételek elkészítéséhez szükséges, kimért és előkészített alapanyagokat, valamint a videót, mely segít elkészíteni az adott ételt. És hogy miként lesz ebből csapatépítő? Hát úgy, hogy videóhívásban, munkatársainkkal együtt készíthetjük el aznapi vacsoránkat.

Forrás: HVG

A figyelmetekbe ajánljuk