A sikereiről fog szólni egy róla szóló könyv alapján.
Az HBO jelenleg egy sorozatot fejleszt a SpaceX sikertörténetéről Channing Tatum produkciós cégével, a Free Associationnel. Hatepizódos miniszéria lesz, ami Ashlee Vance hazánkban is megjelent Elon Musk: Tesla, SpaceX és a fantasztikus jövő feltalálása című könyvét veszi alapul. A forgatókönyven Doug Jung, a Star Trek: Mindenen túl írója dolgozik, aki korábban két Mindhunter epizód és a The Cloverfield Paradox sztorijáért is felelt, továbbá két Banshee epizódot is írt.

A minisorozat története azt meséli el, Musk hogyan választotta ki a SpaceX mérnökeit, hogy a Csendes-óceán egy szigetén dolgozva végrehajthassák a vállalat első sikeres rakétájának, a Falcon 9-nek a kilövését a világűrbe. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy ki fogja játszani Muskot, a szereposztásnál ugyanis még nem tartanak – számolt be a projekt állásáról a Deadline.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk