A SpaceX alapítója szerint reális esély van arra, hogy a következő alkalommal, amikor a vörösbolygó Földünkhöz közelebb halad el, elindulhasson az Starship nevet viselő űrhajó.

A Mars körülbelül 26 havonta mozog közelségben a Földhöz, hogy a misszió – rakományokkal együtt – költséghatékonyan teljesülhessen – négy év múlva pont egy ilyen periódushoz érkezünk el – tudjuk meg a Futurism beszámolójából, mely egy a Musk és a Mars Society alapítója, Robert Zubrin között zajló beszélgetést szemlézett.

Hasonló közelségben volt a Mars idén nyáron is, amit az Egyesült Államok, Kína és az Egyesült Arab Emírség ki is használt. Előreláthatólag a Starship még idén eléri tesztrepülésekkel a sztratoszférát, a következő egy-másfél évben pedig Föld körüli pályára áll majd.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk