Filmes könyvborító után most jövőbeli, még nem ismert helyszínekről készítettek posztereket. Ezúttal a NASA közreműködésével.


A NASA kaliforniai űrközpontja (JPL) mutatta be a képeket, amiket az ott dolgozó tudósok, mérnökök és grafikusok közösen készítettek el. A poszterek olyan helyszíneket ábrázolnak, ahová az emberiségnek még nem volt lehetősége eljutni, mint például a Mars vagy a Jupiter.

mars poszter

JPL

Az űrközpontnak volt már egy hasonló munkája. Akkor a naprendszeren kívüli exobolygókról készítettek anyagot, és a mostani projektet részben ez is inspirálta.

\u0171rben \u00fcl\u0151 p\u00e1r

JPL

Részben pedig a NASA igazgatójának köszönhető az ötlet, aki a Grand Canyonban nyaralt a feleségével, és egy hasonló stílusú poszterrel találkozott. A képek stílusa szándékosan nosztalgikusak, szimplán a dolgozók izlése miatt - áll az oldalukon.

jupiter poszter

JPL

És hogy nem csak a maguk örömére alkottak jól bizonyítja, hogy a posztereket bárki letöltheti, és kinyomtathatja a saját falára, ha szeretné.

Friss

Hamu és Gyémánt

„Tom Hanks a férfiak golden retrievere” – elindult Benedek Ágota filmes videósorozata!

Dübörögjenek a dobok, szóljanak a harsonák, Benedek Ágota (nem) filmes videósorozata ugyanis elindult a Hamu és Gyémánton.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk