Egy könyvből készült filmadaptáció szinte mindennapos; filmből megírt könyv már annál kevésbé. Matt Stevens viszont most megálmodta néhány filmklasszikus könyvborítóját, mint a Rocky vagy éppen a Ponyvaregény.


Az amerikai grafikus, Matt Stevens egy egészen egyedi munkába fogott pár hónapja: Good Movies as Old Books (Jó filmek, mint régi könyvek) néven régi könyvborítókat készített klasszikus filmekből.

A Netflix, Google és a Facebook munkálataiban is résztvevő művész oldalán már meg is vásárolhatjuk és be is kereteztethetjük a kedvenc filmjeink könyv verzióját. Matt először a kickstarteren kereste a támogatókat az ötlete megvalósításához, amit hamar össze is dobtak neki, így nyár óta már nem csak az Instagramján tekinthetőek meg a borítók, hanem a szobánkat is díszíthetik.

Szállításra készen

Instagram/Matt Stevens


Itt vannak a mi kedvenceink:

Ponyvaregény

Friss

Kiderült, hol háziasították először a lovakat

Nagy valószínűséggel mégsem Anatóliában, hanem az eurázsiai sztyeppén háziasították először a lovakat és csak később exportálták őket a Kaukázus és Anatólia területére – állapította meg egy nemzetközi szakemberekből álló kutatócsoport.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk