Egy könyvből készült filmadaptáció szinte mindennapos; filmből megírt könyv már annál kevésbé. Matt Stevens viszont most megálmodta néhány filmklasszikus könyvborítóját, mint a Rocky vagy éppen a Ponyvaregény.


Az amerikai grafikus, Matt Stevens egy egészen egyedi munkába fogott pár hónapja: Good Movies as Old Books (Jó filmek, mint régi könyvek) néven régi könyvborítókat készített klasszikus filmekből.

A Netflix, Google és a Facebook munkálataiban is résztvevő művész oldalán már meg is vásárolhatjuk és be is kereteztethetjük a kedvenc filmjeink könyv verzióját. Matt először a kickstarteren kereste a támogatókat az ötlete megvalósításához, amit hamar össze is dobtak neki, így nyár óta már nem csak az Instagramján tekinthetőek meg a borítók, hanem a szobánkat is díszíthetik.

Szállításra készen

Instagram/Matt Stevens


Itt vannak a mi kedvenceink:

Ponyvaregény

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk