A Tom Clancy regény-játékadaptációjából most animációs sorozat is lesz a Netflixen. Máris berendeltek belőle két évadot, ráadásul megnyerték a projekthez a John Wick-filmek íróját, Derek Kolstadot is.


Az Ubisoft 2002-es videojátéka, a Tom Clancy's Splinter Cell hatalmas kritikai- és közönségsiker volt, több folytatást is kapott, és 2012 óta filmadaptáción is dolgoznak Tom Hardy főszereplésével. Ez utóbbi projekt évek óta inaktív viszont, így jó eséllyel nem is fog már megvalósulni. Cserébe viszont kapunk egy animációs sorozatadaptációt a klasszikus kémjátékból a Netflix jóvoltából, az Ubisoft felügyelete alatt – írja a Variety.

A szériához pedig egy nagy nevet is megnyertek, a John Wick-filmek forgatókönyvírója, Derek Kolstad dolgozik a sorozaton. A streamingcég pedig annyira bízik a projektben, hogy rögtön két nyolcepizódos évadot be is rendelt belőle. A játékban egyébként Michael Ironside volt a főszereplő Sam Fisher hangja, így akár az ő visszatérésében is reménykedhetünk.

Friss

Előkerült Sissi hercegnő oroszlánszobra a budai Várban

Több értékes római kori, középkori, kora újkori és századfordulós leletet találtak a szakemberek a Budavári Palotanegyedben, a legérdekesebb egy nőstény oroszlánt mintázó szobor, amely egykor Erzsébet királyné pihenőházát díszítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk