A kifinomult ajándékozás varázsereje a fenséges tudás – mindent a DRHAZI-kozmetikumokról (X)

A kifinomult ajándékozás varázsereje a fenséges tudás – mindent a DRHAZI-kozmetikumokról (X)

Az ajándékozottnak mindig a számára legértékesebb ajándékot adjuk, fűszerezve egy csipet luxussal. Főszerepet adunk a figyelmességnek és összhangba hozzuk egy csipetnyi kényeztetéssel, és a tökéletes összhang létrejön. Ebben értékes társ a DRHAZI.


A DRHAZI egy hazai családi manufaktúra által, kézzel készült hightech kozmetikumok. 100% természetes, bőrazonos formulák, hightech szignál peptid és kristály kolloid terápiával. A szépségipar egyedülálló fejlesztései. Egy átlagos DRHAZI szérum vagy krém 14 féle szignál peptidet tartalmaz maximált dózisban, így biztosított a sejtszintű bőrregeneráció.

A luxus széria 6 féle kristálykolloiddal egészíti ki és növeli meg a szignál peptidek hatását, hogy az azonnali ránctalanító hatás intenzívebb legyen.

Modern holisztikus otthoni kezelési sorok

Liposzómás biotech bőrazonos anyagok és az értékes gyógynövény terápia adja az alapját a kozmetikumok hatékonyságnak, mégis az erős sejtszintű intenzív hatást a 14 féle szignálpeptid maximált dózisú alkalmazása és a kristályterápia nyújtja.

​5 OK, HOGY MIÉRT HASZNÁLJUNK HIGHTECH SZIGNÁL PEPTIDEKET

erős hatásukkal kiváltják az invazív plasztikai beavatkozásokat

azonosak a bőrt alkotó humán peptidekkel, így kiválóan felszívódnak és beépülnek a sejtekbe

maximális hatást fejtenek ki, mert potenciáljukat a bőr sejtjeiben aktiválják

természetes növényi formulák, biztonságosan alkalmazhatóak és jótékonyak a bőrre

intenzív, látványos hatású hatóanyagok

Az arcfiatalító kúrák is kiváló ajándékok

A természetes arcfiatalítás célja, hogy az arc eredeti, egészséges szépségét visszaadjuk. Oki kezeléssel természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós eredményt érjünk el az arc fiatalításában. Ha az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, akkor egy intenzív tartóerő jelenik meg, mely már ellenáll a gravitációnak.

Holisztikus Arcfiatalítás DRHAZI Bio Arcplasztikával - aki szeretné az arcát természetes módon, mégis hatékonyan fiatalítani, annak tökéletes választás.120 perces manuál terápiás kezelés 44 900 Ft, a 8 alkalmas Arcfelépítő kúra pedig 264 500 Ft.

A Bio arcplasztika a DRHAZI szabadalmaztatott módszere, egy manuál terápiás arckorrekció, mely elsőként a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmokat mobilizáljuk, ami által az érszűkületek megszűnnek, belülről oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek. A módszer figyelembe veszi az arc meridiánjait, akupresszúrás mozdulatokkal oldja az energetikai blokkokat, majd intenzív, akár ütögető mozdulatokkal újraéleszti az arc szöveteit. Ezt követően erősítjük a mimikai izmokat és a kötőszövetet.

A kötőszövet regeneráció speciális manuál terápiás mozdulatokkal a letapadt szalagokat dolgozzuk fel. A kötőszövet - izom egészséges egysége adja az arc rugalmasságát.

A facelift manuál terápia intenzív mozdulatokkal erősíti az izomrendszert, növeli az izomtömeget. A speciális manuál terápiás mozdulatok megemelik és felhúzzák az arcközepet, a ráncok halványodnak, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok is határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Fölötte a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válnak.

A manuál terápiát a speciális szignál peptidekkel való sejtszintű bőrmegújítás teszi teljessé. Az intenzív hatású és maximált dózisú DRHAZI nano peptid liposzóma koktél azonnal csökkenti az mimikai izomfeszülést, növeli a bőr volumenét és feltölti a ráncokat.

A figyelmetekbe ajánljuk