Öt tárggyal a szépség nyomában

A szépség a legkülönbözőbb formáiban mutatkozik meg emberekben, helyzetekben, időszakokban – és persze a tárgyakban is. Olyan tippeket gyűjtöttünk most össze, amelyek nőket és férfiakat egyaránt lenyűgöznek, és új szemszögből közelítik meg a szépséggel kapcsolatos elképzeléseket.


Minihűtő az arckrémeidnek

Aki egy kicsit is jártasabb a szépségiparban, tudja, hogy nem mindegy, hogyan tárolunk bizonyos termékeket. Van, amelyiknek elég a szobahőmérséklet, de olyan is, amit óvni kell a túlzott melegtől. Utóbbiakhoz passzol a Cooluli által piacra dobott minihűtő, melyben tökéletesen elférnek a legapróbb – és egyben legkényesebb – arcápolási termékeink. A Cooluli Mini Beauty Refrigeratorben tárolhatunk arckrémeket, szérumokat, rózsakvarc rollereket és természetesen üdítőt is. Kedvenc minihűtőnkben található még továbbá egy AC/DC adapter és egy USB-csatlakozó is. A termék 26 centiméter magas és 20 centiméter széles, űrtartalma 4 liter.

Ár: 18 ezer forint

A tökéletes neszesszer férfiaknak

Amióta világ a világ, a férfiak is foglalkoznak a saját szépségükkel. Így volt ez már az ókori egyiptomiaknál és rómaiaknál is, és így van ez most is. Bár a 21. századi férfi termékpaletta hiányosabb, mint a nőké, arra a szintre már eljutottunk, hogy előbbi nem tagjainak is érdemes beszerezniük a számukra tökéletes neszesszert. Ilyen terméket készít a PolLeatherStudio, amelynek különlegessége, hogy személyre szabható a leendő tulajdonos monogramjával, vagy akár teljes nevével is. A férfiak álomneszesszere három színben (barna, fekete és whiskey) és két méretben (nagy és közepes) kapható. Előbbi 13,5 centiméter magas, 24 centiméter széles, valamint 12,5 centiméter mélységű. A közepes verzió 12 centiméter magas, 21 centiméter széles és 10 centiméter mélységű. Mindkét méret tökéletes (kisebb vagy nagyobb) utazásokhoz.

Ár: 14 ezer forint

Szépségek a világ körül

Van, amikor nem egy konkrét termékre, hanem némi inspirációra van szükségünk ahhoz, hogy megtaláljuk a saját magunk számára tökéletes stílust. Ez az inspiráció akárhonnan érkezhet – lehet az a szomszéd asztalnál kávézó idegen, egy munkatárs vagy akár egy könyv is, mellyel gondolatban körbeutazhatjuk a világot, és megcsodálhatjuk különböző kultúrák szépségideáljait. Mihaela Noroc könyve pontosan utóbbi élményt biztosítja számunkra, The Atlas of Beauty című könyve ugyanis 500 különböző, a világ teljesen más tájain élő nő portréját tartalmazza. Noroc 2013-ban indult útnak, csomagként pedig nem is vitt magával mást csak egy hátizsákot és egy fényképezőgépet. Célja az volt, hogy bemutassa, a szépség mindenütt jelen van, függetlenül az anyagi és társadalmi helyzettől. Portréin találkozhatunk az amazóniai esőerdőben élő, az indiai piacokon dolgozó, a londoni városi utcákon és Harlem-i parkokban sétáló nőkkel, bebizonyítva, hogy a szépségnek nincsenek szabályai.

Ár: 11500 forint

A szakállak legjobb barátja

Amazon

Bár a második világháborút követően szinte teljesen eltűntek, a 2010-es évek második felétől ismét óriási népszerűségnek örvendenek a borbélyok. Az európai nagyvárosok utcáin sorra nyílnak a férfiakra specializálódott fodrászszalonok, melyek egyik különlegessége, hogy a haj mellett az arcszőrzet ápolására is nagy figyelmet fordítanak. Nem csoda tehát, ha általánosságban kijelenthető, hogy a szakáll- és borostaápolás piaca is nagyot nőtt az utóbbi időben, hiszen a férfiak már nemcsak a borbélyoknál, hanem hétköznapjaik során is ügyelnek arcszőrzetük ápoltságára. Nekik tökéletes termékcsalád a Mountaineer által piacra dobott Beard Grooming Kit, melyben minden olyan eszközt és krémet megtalálnak, ami szakálluk ápolásához szükséges. A szakállápolási csomag szakállolajat, -balzsamot, -mosót és katonai stílusú (ovális) szakállkefét tartalmaz. Valamennyi termék 100% -ban természetes, nem tartalmaz vegyszereket, lime és fenyőfa illatúak.

Ár: 7000 forint

Szépségápolás karácsonyra

A DRHAZI hazai családi manufaktúra kézzel készült hightech kozmetikumai a szépségipar egyedülálló fejlesztései: 100%-ban természetes, bőrazonos formulák, szignálpeptid és kristálykolloid terápiával. Egy átlagos DRHAZI szérum vagy krém tizennégyféle szignálpeptidet tartalmaz maximális dózisban, így biztosított általuk a sejtszintű bőrregenerálás. A luxusszéria hatféle kristálykolloiddal egészíti ki és növeli a szignálpeptidek hatását, hogy az azonnali ránctalanító hatás intenzívebb legyen. A DRHAZI luxuskozmetikumok karácsonyi ajándékként is tökéletes választást jelentenek.

(x)

A figyelmetekbe ajánljuk