Michael B. Jordan

Michael B. Jordan arcápolási rutinját sok férfi átvehetné

Michael B. Jordan kifogástalanul festett a Creed III bemutatóján, Tasha Reiko Brown – a sztár sminkese – pedig egy videóban részletesen bemutatta, hogy pontosan milyen készítményeket használ annak érdekében, hogy Jordan kameraképes legyen.


Brown nemrégiben érdekes fotókat osztott meg Jordan premier előtti megjelenéséről az Instagramon, valamint egy kulisszák mögötti videóval is megörvendeztette a nagyérdeműt. Brown a Chanel sminkmestere, és a szóban forgó felvételen bemutatta néhány kedvenc termékét – természetesen mind a már említett a szépségmárkától van –, amelyeket a Fekete Párduc sztárján használt, mielőtt kilépett a vörös szőnyegre.

Ez is érdekelhet: A legtöbben a kukába dobjuk, pedig az egyik legjobb kollagén, amit használhatunk

Brown elmondása szerint a 35 dolláros mattító kendőt; a Le Lift La Crème Main-t, egy 70 dolláros kézkrémet; egy Rich Revitalizing Cream-et; a Sublimage La Crème Corps et Décolleté nevű, 305 dolláros testápolót; és a Sublimage Le Baume arcbalzsamot használta Jordan esetében.

Míg a kendő és a kézkrém használata egyáltalán nem számít meglepőnek, a Sublimage arc- és testápoló krém egy olyan luxus termékcsaládba tartoznak, amelyről érdemes pár szót ejteni. A Chanel mindkét terméket a bőrápolási rutin utolsó lépéseként ajánlja, a tisztítás, a bőr előkészítése a testápolókkal és esszenciákkal, valamint a szérumokkal való kezelés után.

A Sublimage Le Baume a polifrakcionált vanília planifolia „ultra-tiszta kivonatát" tartalmazza, egy erős öregedésgátló összetevőt, amely a Chanel szerint 40-szer erősebb a szabadalmaztatott extrakciós eljárás után. A krém emellett planifolia éphèmères-t és vanília enfleurage olajat is tartalmaz a további duzzasztó hatás érdekében.

Brown bemutatta még egy kulcsfontosságú hidratáló krém bársonyos textúráját: a Rich Revitalizing Cream-et, amely vörös kamélia kivonatot, vörös kaméliaolajat és ceramidokat tartalmaz az öregedés- és ránctalanító tulajdonságok fokozása, valamint a szennyeződések és a hideg időjárás elleni védelem érdekében. Ez a krém reggel és este használható, és gyengéden kell felvinni a arcra és a nyakra.

Forrás: Robb Report

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk