gianluigi donnarumma

Gianluigi Donnarumma

Donnarumma azért nem ünnepelt, mert nem tudta, hogy nyertek

A kapus elkezdett sétálni vissza, mintha mi sem történt volna, aztán a társai reakciója után realizálta, hogy Európa-bajnok.


Az olaszok Gianluigi Donnarumma védésével lettek Európa-bajnokok, de ahogy a közvetítésben is láthattunk, a kapus nem igazán ünnepelt. Mintha semmi sem történt volna, visszasétálva korábbi helyére, miközben megőrültek közben a társai és az egész stadion. Nem ilyen reakcióra számítana az ember egy friss Európa-bajnoktól.

A fiatal olasz kapust meg is kérdezték, hogy minek volt köszönhető, hogy nem ünnepelt az utolsó hárított tizenegyese után. Az oka pedig igen egyszer, Donnarumma azt hitte, hogy lesz még egy tizenegyes.

Azért nem ünnepeltem az utolsó tizenegyesnél, mert nem tudtam, hogy nyertünk. Már Jorginho tizenegyesénél teljesen magam alatt voltam, mert azt hittem már, hogy vesztettünk, de helyette kiderült, hogy oda kell állnom még egy büntetőhöz.

Vagyis gyakorlatilag a stressztől annyira meg volt zavarodva, hogy elfelejtett számolni is. Úgyhogy várta a következő tizenegyest, mielőtt a társai a nyakába borultak volna.

A figyelmetekbe ajánljuk