A Moana és a Jégvarázs után ez lesz a következő nagy dobásuk?


Megérkezett a Raya and the Last Dragon című animációs film első előzetese, amiben megismerhetjük a Disney legújabb hercegnőjét. A címszereplő egy magányos harcos, akinek meg kell találnia az utolsó létező sárkányt, hogy megmentse birodalmát, Kumandrát a gonosz Druuntól. Ahogy az előzetesből is kiderül, ez a Disney házi animációs stúdiójának következő dobása az igen sikeres Moana és Jégvarázs után, valószínűleg ettől is hasonló kirobbanó sikert remélnek.

Rayának a legutóbbi Star Wars-trilógiában Rose-t alakító Kelly Marie Tran kölcsönzi a hangját, míg a másik főszereplőnek, a sárkánynak Awkwafina. Utóbbit láthattuk az Ocean's 8-ben, a Kőgazdag ázsiaiakban, továbbá nyert egy Golden Globe-ot A búcsú főszerepéért. A tervek szerint 2021 március 12-én kerül majd a mozikba a film, ha addig valami közbe nem jön – számol be róla az IndieWire.

Friss

Krisztus előtti város maradványaira bukkantak az Adriai-tengerben

Hat és fél ezer éves újkőkori település maradványaira bukkantak horvát búvárok az Adriai-tenger legdélibb részén, Korcula sziget partjainál, a tengerszint alatt 4,5 méter mélyen.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megadta magát a Hubble űrteleszkóp

Korosodik az emberiség egyik kedvenc eszköze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Eddig ismeretlen agysejteket fedeztek fel a kutatók

Egerekkel való kísérletezés során két új sejttípust is leírtak a szakemberek.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk