Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, David Attenborough szeptember 24-én regisztrált Instagramra, ahol szinte egyből meg is döntött minden létező rekordot. Alig több mint 2 hónap instázás után, a világhírű dokumentumfilmes úgy döntött, 62 millió követővel a háta mögött elhagyja a platformot.

Attenborough hozzátette, teljesen lenyűgözte az a rengeteg ötlet és szenvedély, ami a munkáját követte a közösségi oldalon, de mostanra úgy érzi, elmondott mindent, amit szeretett volna.

A fiókot természetesen nem szüntette meg a 94 éves természetfilmes, posztolni viszont ezentúl nem fog – bár, ha jobban belegondolunk már eddig se nagyon tette, hiszen utolsó bejegyzését október 31-én töltötte fel Instagramra, amiben már utalgatott is arra, hogy minden valószínűséggel ez lesz utolsó. Attenborough fiókját amúgy sem ő, hanem két barátja, Jonnie Hughes és Colin Butfield igazgatta, akik segítették a posztolásban.


Attenborough-t amúgy nem is olyan régen letaszították rekorder trónjáról, hiszen a Harry Potter-filmek Ron Weasley-jét alapkító Rupert Grintnek 43 perccel gyorsabban sikerült összeszednie az egymillió követőt.

(forrás: CNN)

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk